“Welkom iedereen bij Send you happiness”

Onze eerste Blog post op Sendyouhappiness.

Liefde voor post

Allereerst, laten wij beginnen met onze liefde voor post uit te leggen.

Ten eerst, werkt  Valk & Partners al meer als 35 jaar in de Direct Mail sector. Niet zomaar Direct Mail maar speciaal drukwerk. Voornamelijk Business to Business gerelateerd.

Vervolgens is 5 jaar geleden Cadeaus en kaarten gestart om ook voor consumenten speciale producten te bedrukken. Deze producten bestaan o.a. mokken, tassen, houtwerk, thermosflessen en nog veel meer die wij stuk voor stuk bedrukken met een eigen ontwerp. Dit ontwerp kan door onze klanten zelf bewerkt worden waarna wij het op het product bedrukken door middel van transferdruk, sublimatie of direct to garment.

Magische vlinder

Tenslotte kregen wij het agentschap voor consumenten en bedrijven voor de Magische vlinder. Deze verkopen wij nu al weer een poosje aan consumenten in Nederland en België. Echter was er nog geen agentschap in Duitsland voor de consumenten sector. Verheugt kunnen wij vertellen dat wij deze op ons mogen nemen.

Dit vroeg om een nieuwe webshop en zo ontstond SEND YOU HAPPINESS.

Lees meer over onze mogelijkheden en wie wij zijn op de pagina over ons.

Hebben jullie vragen, kunnen jullie altijd contact opnemen via het contactformulier en wij zullen deze binnen 24 uur beantwoorden.

Andere leuke berichten