Over ons

Over ons2023-04-25T11:34:10+02:00
Welkom iedereen bij Send you happiness

Op de pagina, over ons, kunt u alles lezen over Send you happiness. Als eerste zijn wij een samenwerking van verschillende bedrijven en disciplines.

Verder zijn wij in staat ook grotere oplage te kunnen verwerken. Evenals designs kunnen wij voor u te realiseren.

  • Valk & Partners – eigenaar en verantwoordelijk voor de uitvoering en productie

Verder hebben wij een samenwerking met:

  • Magic Flyer uit Frankrijk, bedenker en producent van onze Magic Flyer / Magic Butterfly
  • Cadeaus en kaarten, voor het bedrukken en personaliseren van uw cadeaus en kaarten. Tevens onderdeel van Valk & Partners.

Met wie kunt u contact hebben?

Bianca Valk

Allereerst geboren in 1967 en al vanaf 1991 werkzaam bij Valk & Partners. Bovendien is zij sinds 1993 mede-eigenaar. Daarnaast getrouwd met René Fischer en beheert zij de webshops. Tevens zorgt Bianca dat uw bestelling netjes gemaakt, ingepakt en op tijd wordt verzonden.

Verder een mede denktank binnen de business productie van Valk & Partners.

René Fischer

Om te beginnen is hij 1963 geboren. Daarnaast is hij al vanaf 1992 werkzaam bij Valk & Partners. Verder is René vanaf 1994 mede-eigenaar. Natuurlijk is hij getrouwd met Bianca Valk. Ook is hij contactpersoon voor de business producties van Valk & Partners.

Maar ook voert hij de administratie uit van Cadeaus en Kaarten en Send you happiness.

Naomi Fischer

Zij is geboren in 1999 en vanaf 2021 werkzaam voor Valk & Partners. Naomi is de dochter van René en Bianca. Allereerst beheert zij voornamelijk de uitvoering van onze social media accounts. Bovendien doet zij grafische vormgeving, fotografie en bewerking.

Maar ook een advies in grafische vormgeving en communicatie gaat zij niet uit de weg. Tot slot is op dit moment ook nog studente.

Korte lijntjes zijn in ons familiebedrijf natuurlijk zeker een feit. Natuurlijk hopen wij dat ons bedrijf u het vertrouwen heeft gegeven.

Heeft u nog vragen, neem dan contact met ons op via het contact formulier zodat wij u zo snel mogelijk een passend antwoord kunnen geven.

Download hier onder uw catalogus

Laatste blog artikelen

Go to Top