Magic Flyer Heart copyright sendyouhappiness.com

Magic Flyer Heart met vlinders

Vlinders op jouw huwelijk – een magische bruiloft. Misschien heb jij altijd al vlinders op jouw huwelijk willen zien?

De magic heart en het Magic vlinder boek (incl. vlinders) is een geweldig slotstuk voor uw bruiloft.

Creëer een magisch en unieke vlindervlucht!

Bij de opening van het hart of de vlinder stijgt een zwerm Magische Vlinders in alle richtingen op en fladdert rond onder ieders verbaasde ogen. Het boek is meerdere malen herbruikbaar door keer op keer de vlinders opnieuw te activeren. Verspreid de vleugels van je verbeelding en creëer een moment dat in ieders gedachten blijft, veel meer dan de gewoonlijke foto’s en video’s.

Wanneer romantiek, tederheid en techniek samenkomen om je het meest geweldige slotstuk van jouw huwelijks-ceremonie te bieden, een scène die het begin zal zijn van een nieuwe film: The Story of your life. Altijd een mooi aandenken aan de mooiste dag.

Het magische hart is een luxueuze koffer gemaakt van 8 hartvormige bladen met een satijnen lint. Bij opening verandert dit prachtige object in een vlinder met uitgestrekte vleugels. Het magic vlinder boek is iets kleiner dan het hart maar niet minder mooi. Bedrukt met een alledaags ontwerp.

Gebruik hem als receptieboek of boek met leuke annekdotes. Zo blijft uw magic heart of het magic vlinder boek een blijvende herinnering.

Welk boek is jouw favoriet ?

De magic heart wordt geleverd met 20 vlinders van uw keuze ( 2 soorten van elk 10 stuks). Het magic vlinder boek komt met 10 vlinders (1 soort) van uw keuze. Voor foto’s van de type vlinders en ons gehele assortiment willen wij u graag verwijzen naar de Magic Flyer Vlinder pagina.

Bekijk het filmpje om te zien wat onze vlinders ook voor u kunnen doen. Mocht u hem al hebben gebruikt en heeft u leuke foto’s of een filmpje om te delen. Hier worden wij altijd blij van.

Tenslotte, heeft u vragen, stel ze gerust via het contactformulier.

Vlinders op jouw huwelijk – een magische bruiloft